Jsem Zuzana Majerová Zahradníková

4.11. 2019Zuzana Majerová1366x

První místopředsedkyně hnutí Trikolóra

Můj život je spjatý se třemi místy, které mě velmi ovlivnily. Olomouc, kde jsem se 28.6.1972 narodila a žiji, Jesenicko, kde mám spoustu přátel a znám tam téměř každý strom, a Britská Kolumbie v Kanadě, kde jsem žila šest let a naučila se vnímat odlišnosti našich kultur.

Volné chvíle v dětství jsem trávila nejčastěji v Jeseníkách, tam jsou kořeny mé lásky k horám a zimním sportům. V Olomouci jsem studovala gymnázium v Hejčíně, a když jsem byla ve čtvrtém ročníku, přišla listopadová revoluce. Organizovala jsem stávku studentů na našem gymnáziu a byla šťastná ze změn, které nastaly. Jelikož jsem byla odmala vedena ke vztahu k umění, rozhodla jsem se studovat na Filozofické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci dějiny výtvarného umění. Ve třetím ročníku jsem studium přerušila a odcestovala do Kanady.

V Kanadě jsem se intenzivně věnovala studiu angličtiny a narodil se mi tam můj první syn. Hodně mě ovlivnil rovný a upřímný přístup tamních lidí k životu, kde slovo platí a sliby se plní. Po šesti letech jsem se vrátila do rodné Olomouce. Pracovala jsem jako PR a projektová manažerka v neziskové organizaci P-centrum Sananim, které se zabývá léčbou a doléčováním závislých osob.

Po necelých dvou letech jsem začala podnikat v oboru překladatelství, tlumočení a jako lektorka a učitelka anglického jazyka. V této činnosti jsem aktivní do současnosti. V letech 2009 – 2010 jsem pracovala v nadnárodní společnosti Dermacol Brno na pozici klíčové a projektové manažerky zahraničního obchodu. V září 2013 jsem také začala učit anglický jazyk na druhém stupni ZŠ, jelikož mě práce s dětmi inspiruje a baví.

V osobním životě trávím volný čas s rodinou nejen v Olomouci, ale i na chatě v Jeseníkách. Rádi cestujeme a poznáváme krásy naší země. Mezi mé další záliby patří literatura, tanec, hudba a dobré jídlo. Mám dva syny, tři kocoury a psa, takže se doma rozhodně nenudíme.

Jsme Trikolora. Jsme moderní strana tradičních hodnot. Jsme strana pravicová, konzervativní, vlastenecká a euroskeptická. Nejsme strana velkých gest, ale poctivé každodenní práce. Nejsme strana jednoho muže či ženy, jsme tým. Nejsme možná tak hlasití jako jiní, ale jsme spolehliví. Náš čas přijde. Naše tři programové pilíře jsou stále stejné: Bráníme normální svět. Bohatství vzniká z práce. České zájmy na prvním místě.