Majerová: Babišova drahota? Jen žvásty

21.10. 2021Zuzana Majerová2173x

Zuzana Majerová Zahradníková (TSS) se na facebooku vyjádřila k „Babišovo drahotě“, kterou často političtí konkurenti šéfovi hnutí ANO vyčítali. Úzce to podle ní souvisí s „šílenou“ zelenou dohodou, tzv. Green Dealem. Podle ní jeho důsledky již přicházejí.

Hned na úvod Majerová Zahradníková konstatuje, že ačkoliv nechce být nositelem špatných zpráv, realita je neúprosná. „Opakovaně jsem upozorňovala na fakt, že tvrzení koalic SPOLU a PirSTAN o ‚Babišově drahotě‘ jsou jen populistické žvásty a předvolební lži,“ uvedla s tím, že zvyšování cen je jen důsledkem „zeleného šílenství“.

„Reálná drahota je totiž jen důsledkem jejich neustálé adorace a podpory EU a zeleného šílenství, zvaného Green Deal. A neustále opakovaná slova pana Petra Fialy (ODS) o smíření se s realitou a podpora této utopistické katastrofy od celé bruselské koalice, našim lidem peněženky rozhodně nenaplní, ba naopak,“ vyjádřila se razantně s tím, že konec  firmy Bohemia Energy je jen začátek chudnutí všech.

„Zdražovat se bude absolutně vše a do poloviny příštího roku bude benzín za cca 70 Kč/litr. Úroky z hypoték vzrostou na 2,5násobek, stejně jako veškeré ceny,“ varuje a připomíná, že od začátku bojují proti „šílené“ zelené politice, kterou označuje podle jejích slov přesnějším názvem, a sice „zelenou bídou“.

„Na rozdíl od ostatních stran se nehodláme smířit s tím, že úředníci z Bruselu obětují životy lidí v boji za zelenou planetu,“ uzavřela. Trikolóra Svobodní Soukromníci ve volbách neuspěly a do dolní komory Parlamentu se nedostaly. 

Článek vyšel na portálu Parlamentní Listy ZDE.

Jsme Trikolora. Jsme moderní strana tradičních hodnot. Jsme strana pravicová, konzervativní, vlastenecká a euroskeptická. Nejsme strana velkých gest, ale poctivé každodenní práce. Nejsme strana jednoho muže či ženy, jsme tým. Nejsme možná tak hlasití jako jiní, ale jsme spolehliví. Náš čas přijde. Naše tři programové pilíře jsou stále stejné: Bráníme normální svět. Bohatství vzniká z práce. České zájmy na prvním místě.