TESTOVACÍ BALÓNKY VLÁDY!

11.9. 2023Zuzana Majerová912x

„Tak se nám blíží podzim a s ním i tradiční období chřipek a viróz,” píše předsedkyně Zuzana Majerová.

A protože PENĚZ A STRACHU není pro současnou vládu nikdy dost, opět se vypouští balónky testování národa, jak moc je téma respirační nemoci C19 „politicky hratelné“.

Dozvídáme se (bůhví proč) o respiračním onemocnění i negativních testech Vystrčila, Prymula a spol. zase varuje před sílícím virem, zatímco se těší na další kšefty a zakázky na roušky či testy. A ministr Válek❓Ten už se dal sice na modlení kvůli penicilinu, ale dozajista se připravuje na „leopardí boj s virem“ a kontroluje šarže prošlých vakcín, které ještě možná nevylili… ⁉️ Kdo z vás ještě pochybuje o tom, že to všechno je jen VELKA HRA k ovládání lidí, měl by se opravdu zamyslet…

🤞Je přinejmenším „zvláštní“, že od 24. února 2022, kdy (pro veřejnost) začal konflikt na Ukrajině, C19 zázračně zmizel ze světa a už rok a půl nás nenavštívil.

💰 Ale státní kasa je prázdná…

A protože už neví, co by nám ještě zdražili, zdanili, vzali či zakázali, tak se C19 nesmírně hodí do krámu. Je to skvělý zdroj PENĚZ a užitečný sluha STRACHU.

⚠️ Příští rok jsou VOLBY.

Vytváření strachu a účinná separace lidí (protože přeci moc mluví), třeba i pomocí lockdownů jsou velmi účinné způsoby jak odvést pozornost od toho, co se ve skutečnosti děje a ONI měli onen kýžený „klid na práci“.

🙏 Dovolíme jim, aby to na nás zase zkoušeli a neustále nás obelhávali? Zamyslete se prosím…

Jsme Trikolora. Jsme moderní strana tradičních hodnot. Jsme strana pravicová, konzervativní, vlastenecká a euroskeptická. Nejsme strana velkých gest, ale poctivé každodenní práce. Nejsme strana jednoho muže či ženy, jsme tým. Nejsme možná tak hlasití jako jiní, ale jsme spolehliví. Náš čas přijde. Naše tři programové pilíře jsou stále stejné: Bráníme normální svět. Bohatství vzniká z práce. České zájmy na prvním místě.